Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Γυναίκα VS Άντρας σημειώσατε...


Ναι… πως… το ξέρω ο άντρας είναι το ισχυρό φύλο. Εμείς οι γυναίκες το αδύναμο. Ε, λοιπόν όχι βαρέθηκα να το ακούω αυτό και θα σας αποδείξω το αντίθετο.
Γυναίκα: Θα ξυπνήσει το πρωί, θα ετοιμάσει τα παιδιά , θα τους φτιάξει πρωινό, θα τα συνοδεύσει μέχρι την πόρτα  του σχολείου και θα φύγει για δουλειά ή θα ξεκινήσει τις δουλειές στο σπίτι.  Άντρας: Θα ξυπνήσει το πρωί… και θα φύγει για την δουλειά.
Γυναίκα   vs   Άντρας σημειώσατε : ....................
Γυναίκα: Θα επιστρέψει από τη δουλειά, θα πάρει τα παιδιά από το σχολείο, θα πάει σούπερ μάρκετ , θα ετοιμάσει το φαγητό και θα βάλει στα παιδιά να φάνε . Άντρας:  Θα επιστρέψει από τη δουλειά και θα κάτσει να φάει.
Γυναίκα   vs   Άντρας σημειώσατε : ....................
Γυναίκα: Θα μαζέψει το τραπέζι, θα κάνει τα παιδιά μπάνιο, θα σφουγγαρίσει τα νερά που έκαναν τα παιδιά, θα τους ετοιμάσει τα ρούχα και θα τους στεγνώσει τα μαλλιά. Άντρας: Θα σηκωθεί από το τραπέζι που μόλις έφαγε και θα πάει να πάρει το μπάνιο του.
Γυναίκα  vs  Άντρας σημειώσατε: ....................
Γυναίκα: Θα μαζέψει τα νερά που δημιούργησε ο σύζυγος καθώς έπαιρνε το μπανάκι του, θα βάλει τα παιδιά να διαβάσουν, θα τους ετοιμάσει τις τσάντες για το σχολείο και θα πλύνει τα πιάτα που μαζεύτηκαν στο νεροχύτη. Άντρας: Θα ξαπλώσει στον καναπέ και θα ανοίξει τη τηλεόραση.
Γυναίκα  vs  Άντρας σημειώσατε: ....................
Γυναίκα: Θα βάλει τα παιδιά να κοιμηθούν, θα ετοιμάσει τα ρούχα για την επόμενη μέρα, θα σκουπίσει, θα σφουγγαρίσει , θα απλώσει και θα σιδερώσει. Άντρας: Θα αλλάξει κανάλι στην τηλεόραση γιατί βαρέθηκε αυτό που έβλεπε.
Γυναίκα vs Άντρας σημειώσατε: ....................
 
Γυναίκα: Θα τακτοποιήσει τα σιδερωμένα, θα μπεί να κάνει ένα μπάνιο και θα πάει να κοιμηθεί. Άντρας: Κοιμάται ήδη.
Γυναίκα  vs  Άντρας σημειώσατε: ....................
 
Παρακαλώ σημειώστε με   1 2  Χ  και πείτε μου τα αποτελέσματα για το ποιός τελικά είναι το αδύναμο φύλο…….
 
Σας φιλώ….. Πέρσα.

2 σχόλια:

  1. Δεν ειναι ακριβως ετσι η δικια μου ζωη, αλλα εχει πολυ ενδιαφερον να το κανει κανεις... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλό Πέρσα! Γέλασα πάρα πολύ! Σημειώνω σε όλα 1 !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή